пятница, 21 июля 2017 г.

V Anglicku vedie Leicester. United stratili, nováčik zvládol prestrelku

Prvýkrát s Bastian Schweinsteiger v základnej zostave nastúpili futbalisti Manchestru United k predohrávke 3. kola Premier League proti Newcastlu. Ale úspešná premiéra to pre nemeckého stredopoliara nebola, jeho tím doma len remizoval 0: 0

United až do soboty vstup do sezóny zvládali slušne, body nestrácali. Zvládli obe ligová stretnutia, Tottenhem aj Aston Villu porazil zhodne najtesnejším výsledkom 1: 0.

Proti Newcastlu, ktorý naopak na prvé víťazstvo čaká, však nepresvedčili. Síce väčšinu zápasu držali loptu a súpera výrazne prestrieľali, lenže bránky sa tentoraz nedočkali a opäť potvrdili, že sa strieľaním gólov majú problémy.

Gólman Newcastlu Krul sa v prvom polčase blysol, keď vychytal matu, ktor ý strieľal k tyči .Potom mohli udrieť aj hostia, ale Mitrovičova hlavička skončila len na brvne.

V druhej polovici spálili ďalšie možnosti pre United depa a Mata, obrovskú šancu zahodil striedajúci Hernández, ktorý si tvárou v tvár neporadil s výborným Krul.

Nakoniec mohol Manchester dokonca aj prehrať, keby sa v nadstavenom čase trafil Thauvin, nová posila Newcastlu. Debut si mohol osladiť rozhodujúcim gólom, ale na Cissého prihrávku na zadnej tyči tesne nedosiahol. Newcastle tak urval cenný bod, United naopak prvýkrát v sezóne stratili.

Crystal Palace porazil doma Aston Villu 2: 1 a vďaka čomu svojho súpera preskočil v tabuľke.Londýnsky tím zatiaľ príjemne prekvapuje, po troch kolách má šesť bodov a je štvrtý. Útočník hostí Libor Kozák opäť nenastúpil, tentoraz sa nevošiel ani na lavičku náhradníkov.

Tri ďalšie zápasy sa skončili rovnakým výsledkom: 1: 1. Leicester, ďalš ie príjemné prekvapenie úvode sezóny, remizoval s Tottenhamom, ktorý sa naopak ďalej výsledkovo trápi. Domáci sa vďaka nerozhodnému výsledku dostali na priebežné prvé miesto tabuľky, kde o skóre predstihli Manchester United. A trafil sa znovu útočník Mahriz, so štyrmi gólmi zatiaľ najlepší strelec ligy.

Remíza Stoke City s Norwichom sa zrodila už v prvom polčase. Domácim pomohla k vedeniu aj nová posila, švajčiarsky záložník Xherdan Shaqiri, ktorý priamym kopom našiel hlavu Dioufa - a ten skóroval. V 28.minúte ale vyrovnal Martin a skóre sa potom už nezmenilo.

Ďalšie remízu 1: 1 priniesol zápas Sunderlandu sa Swansea. O góly sa postarali dvaja skúsení útočníci: za domácich sa trafil Defoe, za hostí Gomis.

Najzaujímavejšie zápas videli diváci na štadióne West Hamu, kde padlo sedem gólov v stretnutí s Bournemouth. Domáci už s nováčikom prehrávali 0: 2, ale v druhom polčase skóre doti ahli. Hostia potom znova odskočili, keď po góle Pugha na 3: 2 ešte zvýšil ich vedenie svoju tretiu trefou v stretnutí Wilson. West Ham ešte zápas zdramatizoval a znížil, ale v dlhom nastavení už ďalší gól nepadol.


Комментариев нет:

Отправить комментарий